skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Klinikken RygXperten Nyborg

MODERNE KIROPRAKTISK KLINIK I NYBORG

Rygxperten blev etableret i 1968. I dag har vi adresse i Det Gamle Posthus på Enghavevej.
Bygningen er oprindeligt fra 1877, men har gennemgået en totalrenovering, så den udadtil har bevaret det oprindelige udseende, men indvendig er indrettet til det nye formåls behov.

Der er gode muligheder for parkering foran og bag klinikken. Ligeledes er der handicapvenlige forhold, idet der er rampe op til bygningens hoveddør, hvor klinikken har til huse i stueetagen.

Vi har igennem årene succesfuldt behandlet mange patienter med alle former for lidelser indenfor bevægeapparatet

Rygxperten er desuden en forskningsklinik og samarbejder derfor med NIKKB, som er det internationalt førende center for forskning, vidensformidling og kvalitetssikring i kiropraktik.

Klinikkens ejer er kiropraktor Peter Højgaard.
Du kan se alle klinikkens medarbejdere under personale.

Vi tilbyder fuldt fradragsberettigede
virksomhedsordninger

Peter
Kiropraktor

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten