skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Børnebehandling - Rygxperten Nyborg

BEHANDLING AF BABYER OG SMÅBØRN

Der kan være god grund til at komme forbi kiropraktoreren med sin baby eller tumling, da de også kan have låsninger i leddene eller spændinger i musklerne.

Hos de helt små størrelser kommer dette ofte til udtryk ved at de f.eks. ligger skævt  (som en banan) eller kun vil dreje hovedet til den ene side, der kan også forekommer problemer ved amningen.

Man kan også opleve det som uro, dårlig søvn og meget gråd.

Hos de lidt større vil man ofte se at de er lang tid om at nå de motoriske milepæle. Det kan også være at man som forældre bemærker at de kravler, går eller løber anderledes end jævnaldrende.

Igen kan også uro og dårlig søvn være tegn på at man skal af sted til kiropraktoreren.

Kiropraktoreren vil altid starte men at gennemgå problemet med jer og spørge ind til graviditet, fødsel og andre emner der kan være relevante for behandlingen.

Behandlingen er altid tilpasset barnet og dets alder og består primært af lette tryk og stræk som går ind og løsner både led og muskler.

Det vil også være helt normalt at man få gode råd og øvelser med hjem.

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten