skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Dry needling

DRY NEEDLING / NÅLEBEHANDLING

Hos RygXperten kan du opleve, at du anbefales behandling med nåle som led i dit forløb, hvis behandleren vurderer, at det vil kunne hjælpe dig. Dry needling, som på dansk kaldes nålebehandling, udføres af en kiropraktor på klinikken ved brug af akupunktur-nåle. Flere kiropraktorer på klinikken har taget en særlig uddannelse i at anvende nålebehandling.

Nålebehandling kan til forveksling ligne traditionel kinesisk akupunktur, men adskiller sig alligevel markant herfra. Der tages således udgangspunkt i at finde såkaldte “trigger-punkter” i muskulaturen og påvirke disse lokalt til afslapning.

Nålene kan bruges i behandlingen af f.eks.overbelastningsskader i muskler og sener, akutte spændingstilstande i muskler og til at igangsætte helingsprocesser i væv.

Vi er opmærksomme på, at ikke alle synes om at få behandling med nåle. Vi gør derfor meget ud af at sikre os, at du er tryg ved behandlingen, ligesom vi ikke udfører nålebehandling, såfremt du ikke ønsker det.

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten