skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Fysioterapi i Nyborg hos Rygxperten.dk

FYSIOTERAPI OG GENOPTRÆNING

Hos Rygxperten er fysioterapi og genoptræning en helt essentiel del af klinikken. Mange patienter indgår i et forløb, hvor de både får behandling hos kiropraktor og fysioterapeut. Her har fysioterapeuten en væsentlig rolle i hele processen. Fysioterapeuten hjælper både med skader, almen genoptræning og genoptræning efter kirurgi.

Hos Rygxperten tilpasser vi fysioterapien og genoptræningen til dig, så du hurtigst muligt kan komme på benene igen.

Kurér skader med genoptræning

Vi råder over fysioterapi i forbindelse med skader og forskellige former for genoptræning alt afhængig af det individuelle behov. Heriblandt tilbyder vi genoptræningsforløb efter sportsskader.

Vi er særligt opmærksomme på, at det for sportsudøvere kan være utrolig vigtigt at komme tilbage til sporten så hurtigt som muligt. Du er garanteret effektiv og grundig genoptræning gennem fysioterapi, hvor de individuelle behov er i højsædet.

Hvert forløb hos fysioterapeuten starter altid med en samtale og en undersøgelse. På denne måde matcher vi bedst muligt fysioterapi og genoptræning til dig.

Derefter planlægger fysioterapeuten i samarbejde med dig, hvad målet for indsatsen skal være, og hvordan I sammen skal nå det. På denne måde er du sikret det optimale behandlingsforløb, som passer til dine ønsker og behov.

Din genoptræning vil foregå hos os i Nyborg på Fyn.

Fysioterapi på arbejdspladsen

Til virksomheder tilbyder vi en virksomhedsaftale, hvor fysioterapeuten kan komme ud på arbejdspladsen og udføre fysioterapi. En sådan aftale kan indeholde bl.a. sundhedstjek, ergonomisk vejledning, skadesbehandling, sundhedsfremme og forebyggende behandling.

Du kan se klinikkens fysioterapeut under personale. Kig forbi vores klinik i Nyborg til en snak om fysioterapi, eller ring på telefonnummer: 65 31 18 25 hvis du har yderligere spørgsmål om vores fysioterapi, genoptræning eller massage.

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten