65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg I dag har vi åbent fra kl. 8 til kl. 17

FYSIOTERAPI TIL SKADER OG GENOPTRÆNING

Hos Rygxperten er fysioterapi og genoptræning en helt essentiel del af klinikken. Mange patienter indgår i et forløb, hvor de både får behandling hos kiropraktor og fysioterapeut. Her har fysioterapeuten en væsentlig rolle i hele processen. Fysioterapeuten hjælper både med skader, almen genoptræning og genoptræning efter kirurgi. Hos Rygxperten tilpasser vi fysioterapien og genoptræningen til dig, så du hurtigst muligt kan komme på benene igen.

Fysioterapi til dig

Vi råder over fysioterapi i forbindelse med skader og forskellige former for genoptræningsforløb alt afhængig af det individuelle behov. Heriblandt tilbyder vi genoptræningsforløb efter sportsskader. Vi er særligt opmærksomme på, at det for sportsudøvere kan være utrolig vigtigt at komme tilbage til sporten så hurtigt som muligt. Du er garanteret effektiv og grundig genoptræning, hvor de individuelle behov er i højsædet.

Hvert forløb hos fysioterapeuten starter altid med en samtale og en undersøgelse. På denne måde matcher vi bedst muligt fysioterapien og genoptræningen til dig. Derefter planlægger fysioterapeuten i samarbejde med dig, hvad målet for indsatsen skal være, og hvordan I sammen skal nå det. På denne måde er du sikret det optimale behandlingsforløb, som passer til dine ønsker og behov.

Vi rykker ud til jer

Til virksomheder tilbyder vi en virksomhedsaftale, hvor fysioterapeuten kan komme ud på arbejdspladsen. En sådan aftale kan indeholde bl.a. sundhedstjek, ergonomisk vejledning, skadesbehandling, sundhedsfremme og forebyggende behandling.

Du kan se klinikkens fysioterapeut under personale. Kig forbi vores klinik i Nyborg eller ring på telefonnummer: 65 31 18 25 hvis du har yderligere spørgsmål om vores fysioterapi og genoptræning.

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling