skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Fysioterapi

FYSIOTERAPI OG GENOPTRÆNING

Hos Rygxperten er fysioterapi og genoptræning en helt essentiel del af klinikken. Mange patienter indgår i et forløb, hvor de både får behandling hos kiropraktor og fysioterapeut. Her har fysioterapeuten en væsentlig rolle i hele processen. Fysioterapeuten hjælper både med skader, almen genoptræning og genoptræning efter kirurgi.

Hos Rygxperten tilpasser vi fysioterapien og genoptræningen til dig, så du hurtigst muligt kan komme på benene igen.

Kurér skader med genoptræning

Vi råder over fysioterapi i forbindelse med skader og forskellige former for genoptræning alt afhængig af det individuelle behov. Heriblandt tilbyder vi genoptræningsforløb efter sportsskader.

Vi er særligt opmærksomme på, at det for sportsudøvere kan være utrolig vigtigt at komme tilbage til sporten så hurtigt som muligt. Du er garanteret effektiv og grundig genoptræning gennem fysioterapi, hvor de individuelle behov er i højsædet.

Hvert forløb hos fysioterapeuten starter altid med en samtale og en undersøgelse. På denne måde matcher vi bedst muligt fysioterapi og genoptræning til dig.

Derefter planlægger fysioterapeuten i samarbejde med dig, hvad målet for indsatsen skal være, og hvordan I sammen skal nå det. På denne måde er du sikret det optimale behandlingsforløb, som passer til dine ønsker og behov.

Din genoptræning vil foregå hos os i Nyborg på Fyn.

Fysioterapi på arbejdspladsen

Til virksomheder tilbyder vi en virksomhedsaftale, hvor fysioterapeuten kan komme ud på arbejdspladsen og udføre fysioterapi. En sådan aftale kan indeholde bl.a. sundhedstjek, ergonomisk vejledning, skadesbehandling, sundhedsfremme og forebyggende behandling.

Du kan se klinikkens fysioterapeut under personale. Kig forbi vores klinik i Nyborg til en snak om fysioterapi, eller ring på telefonnummer: 65 31 18 25 hvis du har yderligere spørgsmål om vores fysioterapi eller genoptræning.

VI TILBYDER DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktor I Nyborg

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Massage

Massage

Tværfaglighed

Tværfaglighed

Børnebehandling

Børnebehandling

Træning

Dry Needling

Dry needling

Røntgen

Røntgen

Ultralyd

Ultralyd

Back To Top