skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg I dag har vi åbent fra kl. 8 til kl. 18
Massage

MASSAGE FOR VELVÆRE OG BEHANDLING

Hele kroppen er vores speciale. Vi tilbyder derfor massage til ethvert formål. Uanset om du enten har brug for massage for dit velvære, for at få løsnet dine muskelspændinger eller som en del af et behandlingsforløb, så hjælper vi dig. Vi lægger en stor ære i at tilbyde massage, som til enhver tid er godt for både krop og sjæl.

Erfarende massører

Vi råder over massage for dit velbefindende. Rygxpertens erfarende massører er vant til at arbejde med alle muskelgrupper. Hos Rygxperten arbejder vi tværfagligt. Dette vil sige, at massørerne kan spare sig fagligt med både klinikkens fysioterapeut, zoneterapeut og kiropraktorer. Dermed finder vi den bedste løsning til den individuelle patients problem. Behandlingen er altid tilpasset den enkelte.

Massagens omfang og intensitet aftales med massøren i et tempo efter patientens ønske. Massage har betydningsfulde fordele. Ved massage opvarmes og blødgøres de muskler, der giver anledning til smerte.

Blodgennemstrømningen i musklerne øges, og derved tilføres ilt og næringsstoffer samtidig med at ophobede affaldsstoffer transporteres væk. Det er dig der er i fokus og derfor tilpasses massagen dine konkrete ønsker.

Få ny energi med en massage

Desuden er massage en god måde at få ny energi på og giver både fysisk og psykisk velvære. I blandt vores massører er Peer, som er RAB-godkendt. Dette betyder, at alle krav fra Sundhedsstyrelsens basale uddannelseskrav er opfyldt, samt at patienten har mulighed for at opnå tilskud til behandlinger af sygesikring Danmark.

Se klinikkens massører under personale. Hvis du ønsker mere information om massage hos os, så tag endelig kontakt på telefonnummer 65 31 18 25 eller besøg os i klinikken i Nyborg.

Massage Nyborg

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten