skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Massage

MASSAGE FOR VELVÆRE OG BEHANDLING

Hele kroppen er vores speciale. Vi tilbyder derfor massage til ethvert formål. Uanset om du enten har brug for massage for dit velvære, for at få løsnet dine muskelspændinger eller som en del af et behandlingsforløb, så hjælper vi dig. Vi lægger en stor ære i at tilbyde massage, som til enhver tid er godt for både krop og sjæl.

Erfarende massører

Vi råder over massage for dit velbefindende. Rygxpertens erfarende massører er vant til at arbejde med alle muskelgrupper. Hos Rygxperten arbejder vi tværfagligt. Dette vil sige, at massørerne kan spare sig fagligt med både klinikkens fysioterapeut, zoneterapeut og kiropraktorer. Dermed finder vi den bedste løsning til den individuelle patients problem. Behandlingen er altid tilpasset den enkelte.

Massagens omfang og intensitet aftales med massøren i et tempo efter patientens ønske. Massage har betydningsfulde fordele. Ved massage opvarmes og blødgøres de muskler, der giver anledning til smerte.

Blodgennemstrømningen i musklerne øges, og derved tilføres ilt og næringsstoffer samtidig med at ophobede affaldsstoffer transporteres væk. Det er dig der er i fokus og derfor tilpasses massagen dine konkrete ønsker.

Få ny energi med en massage

Desuden er massage en god måde at få ny energi på og giver både fysisk og psykisk velvære. I blandt vores massører er Peer, som er RAB-godkendt. Dette betyder, at alle krav fra Sundhedsstyrelsens basale uddannelseskrav er opfyldt, samt at patienten har mulighed for at opnå tilskud til behandlinger af sygesikring Danmark.

Se klinikkens massører under personale. Hvis du ønsker mere information om massage hos os, så tag endelig kontakt på telefonnummer 65 31 18 25 eller besøg os i klinikken i Nyborg.

Massage Nyborg

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patient

Corona-virus
Online booking er lukket

Vi agerer ansvarsfuldt og henstiller at I også gør det.
Vi kører de næste uger med nødberedskab
Det vil sige, at der hver dag er en behandler på arbejde, så du kan få akut behandling.
Sekretærerne svarer telefonen, men vil ikke være fysisk tilstede på klinikken.

Føler du dig syg grundet feber, forkølelse, influenza, lungebetændelse eller anden sygdom – så bliv hjemme.
Følg rådene fra Sundhedsstyrelsen!
Såfremt du har brug for at snakke med en behandler, så giv sekretærerne dit nummer og vi ringer dig op for at rådgive dig bedst muligt i forhold til dine smerter.

Vi henstiller til, at alle patienter som har kontrol-tider (forebyggende behandling) aflyser deres tid og flytter den 3-4 uger frem.
Har du brug for behandling og møder op på klinikken beder vi dig følge disse råd:

  • Sprit hænderne af før og efter behandling
  • Sprit hænderne af før og efter kontakt med velkomst-skærm eller dankortmaskine
  • Undgå at røre ved møbler og genstande i venteværelset (alt læsestof er fjernet af samme årsag)
  • Vask hænderne grundigt, når du kommer hjem
  • Vi overholder alle retningslinjer omkring rengøring og desinficering og gør alt hvad vi kan for at minimere smitterisikoen.
    Hjælp os med at passe på hinanden.