skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg I dag har vi åbent fra kl. 8 til kl. 17
Massage

MASSAGE FOR VELVÆRE OG BEHANDLING

Hele kroppen er vores speciale. Vi tilbyder derfor massage til ethvert formål. Uanset om du enten har brug for massage for dit velvære, for at få løsnet dine muskelspændinger eller som en del af et behandlingsforløb, så hjælper vi dig. Vi lægger en stor ære i at tilbyde massage, som til enhver tid er godt for både krop og sjæl.

Erfarende massører

Vi råder over massage for dit velbefindende. Rygxpertens erfarende massører er vant til at arbejde med alle muskelgrupper. Hos Rygxperten arbejder vi tværfagligt. Dette vil sige, at massørerne kan spare sig fagligt med både klinikkens fysioterapeut, zoneterapeut og kiropraktorer. Dermed finder vi den bedste løsning til den individuelle patients problem. Behandlingen er altid tilpasset den enkelte.

Massagens omfang og intensitet aftales med massøren i et tempo efter patientens ønske. Massage har betydningsfulde fordele. Ved massage opvarmes og blødgøres de muskler, der giver anledning til smerte.

Blodgennemstrømningen i musklerne øges, og derved tilføres ilt og næringsstoffer samtidig med at ophobede affaldsstoffer transporteres væk. Det er dig der er i fokus og derfor tilpasses massagen dine konkrete ønsker.

Få ny energi med en massage

Desuden er massage en god måde at få ny energi på og giver både fysisk og psykisk velvære. I blandt vores massører er Peer, som er RAB-godkendt. Dette betyder, at alle krav fra Sundhedsstyrelsens basale uddannelseskrav er opfyldt, samt at patienten har mulighed for at opnå tilskud til behandlinger af sygesikring Danmark.

Se klinikkens massører under personale. Hvis du ønsker mere information om massage hos os, så tag endelig kontakt på telefonnummer 65 31 18 25 eller besøg os i klinikken i Nyborg.

Massage Nyborg

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktor I Nyborg

Kiropraktik

rygexperten_31_web

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top