skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Massage

MASSAGE FOR VELVÆRE OG BEHANDLING

Hele kroppen er vores speciale. Vi tilbyder derfor massage til ethvert formål. Uanset om du enten har brug for massage for dit velvære, for at få løsnet dine muskelspændinger eller som en del af et behandlingsforløb, så hjælper vi dig. Vi lægger en stor ære i at tilbyde massage, som til enhver tid er godt for både krop og sjæl.

Erfaren massør

Vi råder over massage for dit velbefindende. Rygxpertens erfarne massør er vant til at arbejde med alle muskelgrupper. Hos Rygxperten arbejder vi tværfagligt. Dette vil sige, at vores massør kan sparre sig fagligt med både klinikkens fysioterapeuter og kiropraktorer. Dermed finder vi den bedste løsning til den individuelle patients problem. Behandlingen er altid tilpasset den enkelte.

Massagens omfang og intensitet aftales med massøren i et tempo efter patientens ønske. Massage har betydningsfulde fordele. Ved massage opvarmes og blødgøres de muskler, der giver anledning til smerte.

Blodgennemstrømningen i musklerne øges, og derved tilføres ilt og næringsstoffer samtidig med at ophobede affaldsstoffer transporteres væk. Det er dig der er i fokus og derfor tilpasses massagen dine konkrete ønsker.

Få ny energi med en massage

Desuden er massage en god måde at få ny energi på og giver både fysisk og psykisk velvære. Vores massør er Peer, som er RAB-godkendt. Dette betyder, at alle krav fra Sundhedsstyrelsens basale uddannelseskrav er opfyldt, samt at patienten har mulighed for at opnå tilskud til behandlinger af sygesikring Danmark.

Hvis du ønsker mere information om massage hos os, så tag endelig kontakt på telefonnummer 65 31 18 25 eller besøg os i klinikken i Nyborg.

Massage Nyborg

VI TILBYDER DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktor I Nyborg

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Massage

Massage

Tværfaglighed

Tværfaglighed

Børnebehandling

Børnebehandling

Træning

Dry Needling

Dry needling

Røntgen

Røntgen

Ultralyd

Ultralyd

Back To Top