skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg I dag har vi åbent fra kl. 8 til kl. 18
Tværfaglighed

TVÆRFAGLIG BEHANDLERGRUPPE

Hos RygXperten er vi en stærk tværfaglig behandlergruppe bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter og massør.
Vores tværfaglighed giver mulighed for at få flere faggruppers perspektiv på din problematik. Ligesom vi er en gruppe bestående af forskellige fagpersoner, er vi også en gruppe bestående af personer med forskellige interesser og kompetenceområder.
For bedst muligt at udnytte vores tværfaglighed og hinandens forskellige kompetencer, aftales der ved behov “tværfaglige konsultationer”.

“Tværfaglige konsultationer” kan være hvor en fysioterapeut og en kiropraktor sammen undersøger en patienten, det kan dog ligeledes være fysioterapeut og fysioterapeut samt kiropraktor og kiropraktor.

Tværfaglige konsultationer bruges primært i situationer, hvor der er behov for et tværfagligt forløb mellem fysioterapeut og kiropraktor eller i situationer med mere komplekse problematikker, hvor der kan være brug for faglig sparring og flere øjne og hjerner på problematikken.

Hos RygXperten har vi ligeledes eksterne samarbejdspartnere, således kan vi hjælpe dig som patienten i den rigtige retning, hvis din problematik ligger udenfor vores kompetenceområde.

VI TILBYDER DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktor I Nyborg

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Massage

Massage

Tværfaglighed

Tværfaglighed

Børnebehandling

Børnebehandling

Træning

Dry Needling

Dry needling

Røntgen

Røntgen

Ultralyd

Ultralyd

Back To Top