skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg I dag har vi åbent fra kl. 8 til kl. 17

Covid19 info

Hos Rygxperten er vi klar til at give dig den nødvendige behandling i trygge rammer. Vi tager naturligvis forholdsregler for at reducere smittespredning. Vi prioriterer (som altid) hygiejne højt.
Vi opfordrer alle til at anvende klinikkens håndsprit før og efter behandling og ellers følge de retningslinjer du finder på klinikken
Er du i tvivl, om du bør tilses, er vi klar på telefonen, hvor du har mulighed for at tale med en kiropraktor hvis du ønsker det. Hvis du booker online, må du forvente at blive ringet op af klinikken i forhold til telefonvisitation jf. gældende corona-retningslinjer.

De generelle råd fra Sundhedsstyrelsen lyder, at raske skal beskytte sig selv for at beskytte andre (håndhygiejne, hensyn, begrænset fysisk kontakt og sociale aktiviteter).
Personer med hoste, let feber eller forkølelse skal blive hjemme og personer med vejrtrækningsproblemer eller langvarige symptomer skal ringe til læge.
Har du været i risikoområder inden for de sidste 14 dage, eller er du syg selvom det “kun” er hoste, let feber eller forkølelse – så bliv hjemme.
Vi opdaterer løbende i henhold til anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen. ”

VI TILBYDER DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktor I Nyborg

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Massage

Massage

Tværfaglighed

Tværfaglighed

Børnebehandling

Børnebehandling

Træning

Dry Needling

Dry needling

Røntgen

Røntgen

Ultralyd

Ultralyd

Back To Top