skip to Main Content
65 31 18 25 Enghavevej 2 st., 5800 Nyborg Vi har lukket i dag.
Billeddiagnostik - RygXperten Nyborg

RØNTGEN OG ULTRALYD

Rygxperten råder over moderne faciliteter til billeddiagnostiske undersøgelser.
Vi har både digital røntgen og diagnostisk ultralydsscanning.

Røntgen

Røntgen er en hurtig og god metode til at undersøge kroppens knogler og led.

Sammen med resultaterne fra samtalen og den kliniske undersøgelse kan røntgenbilleder bruges til at give supplerende viden således kiropraktoren kan danne sig et præcist indtryk af patientens problem.

Alle RygXpertens kiropraktorer er uddannede i at foretage røntgen, og derfor kan røntgenundersøgelse foretages uden ventetid. Billederne tages med digital røntgen og kan derfor med det samme, gennemgås med patienten.

Hvorvidt der er behov for røntgen afhænger af flere faktorer. Dette vurderes af kiropraktoren ud fra de gældende retningslinjer udarbejdet af Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes radiologiske afdelinger.
Har du behov for, at medbringe dine røntgenbilleder i forbindelse med anden undersøgelse, kan du få udleveret en USB-pen med disse.

Ultralyd

Ultralydsscanning er en effektiv metode til at undersøge problemer i kroppens bløde væv, som skader i muskler, sener og andre bløddele, der ikke kan ses ved almindelig røntgenundersøgelse.

Hos Rygxperten anvender vi primært ultralyd til at stille en præcis diagnose ved smertestilstande i arme og ben. I nogle tilfælde i kombination med røntgen.

Undersøgelsen er dynamisk, dvs. vi kan bevæge muskler og led mens vi undersøger og se efter skader. Samtidig er ultralyd anvendeligt til at følge ophelingen/udviklingen af en skade.

Der er ingen stråling forbundet med ultralyd og derfor kan undersøgelsen foretages på alle, uden bivirkninger eller smerte, også gravide.

VI TILBYDER OGSÅ DISSE BEHANDLINGER

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi I Nyborg Hos Rygxperten.dk

Fysioterapi

Zoneterapi

Zoneterapi

Massage

Massage

Træning

Træning

Dry Needling

Dry needling

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik

Børnebehandling

Børnebehandling

Back To Top

Kære patienter

Vi åbner forsigtigt mere op for behandling i de kommende uger.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og tilbyder dig behandling, hvis den i betydelig grad kan afhjælpe dine smerter og styrke dit funktionsniveau, din livskvalitet eller arbejdsevne.

Da vi stadig kører med nedsat bemanding, håber vi på din forståelse for kø på telefonen eller ventetid på behandling. Telefonerne vil være åbne fra kl. 8-12 alle hverdage og du kan altid kontakte os på mail: info@rygxperten.dk

Du bliver visiteret i telefonen. For at kunne få en tid på klinikken må du under ingen omstændigheder udvise tegn på sygdom. Gælder også helt lette symptomer. Er du i tvivl så bliv hjemme. Du må bestille en tid, når du har været symptomfri i to dage.

Kan vi  ikke tilbyde dig en tid på klinikken, er vi gerne behjælpelig med råd og vejledninger over telefonen eller videokonsultation.

Når du kommer til behandling bedes du læse vores retningslinjer omkring god hygiejne på klinikken som er opsat i venteværelset:

  • Brug mindst mulig tid i venteværelset. Vent evt. i bilen hvis du kommer for tidligt
  • Brug håndsprit både før og efter behandling
  • Benyt kun toilettet på klinikken såfremt det er nødvendigt
  • Hold afstand til andre patienter
  • Berør mindst muligt i klinikken

Bedste hilsner fra alle os hos Rygxperten